Welkom

Vote

  Instagram

  Welkom op de VexCraft website

  De laatste tijd zijn wij erg druk geweest met het opzetten van de minecraft server. Het resultaat mag er zijn! De server groeit elke dag, en prestaties van de server blijven stabiel.

  Het idee voor een Minecraft server is voortgekomen uit vele uren minecraft spelen op andere server. Wij, VexCraft willen het net wat anders doen dan de andere server. Wij zijn er niet voor om ranks te verkopen, maar voor het beleven van gezellige uren in minecraft! Onze staff leden weten wat ze moeten doen als er wat verkeerd gaat, en zullen op tijd ingrijpen om de gezelligheid te waarborgen op de server.

   

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een gezellige server aan, waarin iedereen mag joinen, mits ze zich aan de regels houden (Zie tabblad regels) Op de server kan je uit verschillende modes kiezen:

  Survival

  Creative plots

  Skyblock (in aanbouw)

  Minigames (in aanbouw)

   

  Survival:

  Op onze server kan je gezellig survivalen. Alleen, of samen met je vrienden. Wij hebben geen over de top minecraft survival server, met gekke enchantment, spelers die kunnen vliegen of niet staff leden die denken dat ze de dienst wel even kunnen uitmaken.

  In onze survival server zit een economisch aspect verwerkt. Spelers kunnen (in game) geld verdienen en uitgeven. Zo kan je bijvoorbeeld een eigen shop maken, of maak het jezelf wat makkelijker door spullen in te kopen bij anderen. Stel je eens voor jij, als de rijkste speler van de server, hoe gaaf zou dat zijn!

  Omdat wij geen teleurgestelde spelers willen omdat hun huis is ge griefed, en al hun spullen weg zijn kunnen spelers land claimen. Hoe langer je speelt, hoe meer land je kan claimen!

   

  Creative plots

  Je eigen stukje land, wat zou je ermee doen? Een groot huis bouwen? Een kasteel? Of zelf een heel dorp! Niks is te gek, laat je creativiteit los en bouw erop los. Het bouwen maken we je net wat makkelijker, spelers hebben namelijk toegang tot worldedit!

   

   

  Vote

  Hier worden de nieuweste instagram post weergegeven.

  gallery/man-standing-sword-minecraft-transparent-png-stickpng-minecraft-png-800_600
  gallery/vexcraft bg c