(How) do we continue?

 

Beste spelers, ik heb een tijdje nagedacht, en overlegd met het staff team, maar ik weet het gewoon even niet. Ik zou het fijn vinden als je dit hele bericht even aandachtig leest, en daarna je stem uitbrengt. Bij weinig stemmen moet ik zelf wat gaan invullen, en dat gaat mogelijk het einde van de server zijn.

 

VexCraft, we bestaan inmiddels alweer 7 maanden, het voelt soms nog aan als kort geleden, maar het is echt alweer 7 maanden. In die tijd is er heel veel gebeurt, waar ze zijn begonnen als echt hele kleine server, zijn we gegroeid tot een server met meer dan 500 spelers die ooit zijn gejoined, en records van 18 spelers tegelijk op de server. Helaas is het de laatste tijd niet zo rooskleurig meer, we zitten nog maar met maximaal 7 spelers tegelijkertijd op de server, en dat is hetzelfde als 7 maanden geleden, we zijn dus terug bij af…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu zijn er ook andere tegenvallers, zo de spawn en een deel van de shops van skyblock helaas corrupt gemaakt, en dit zou betekenen dat die opnieuw gebouwd moeten worden, maar wegens het geringe spelers aantal overwegen wij om skyblock volledig te sluiten.

 

Minigames, ze zijn al een hele tijd online, wanneer er ruimte vrijkomt in het menu in de hub, omdat skyblock er mogelijk uit gaat, willen we quake en spleef direct in het menu zetten. Onder Andere omdat deze game modes al met 2 spelers te spelen zijn, en zo hopen we dan ook dat die modes wat meer attentie krijgen.

 

Survival…… de gamemode waar de meeste spelers op spelen, en ook de mode waarom spelers naar onze server komen. Helaas is het momenteel het geval dat spelers erg snel overpowered raken, dit willen wij veranderen. Dit gaat er hopelijk voor zorgen dat spelers onder andere langer en actiever blijven spelen op de server, en vaker voten.Wij willen minimumprijzen instellen op onder andere de volgende items:

Ores, elytra’s, boeken, slimeballs, shulker shells en items uit ocean tempels.

 

Nu zou ik graag van jullie vernemen wat jullie willen, ik heb een paar opties:

Optie 1: skyblock dicht, survival economie aanpassen, minigames veranderen in aanbod (meer alleen, pvp, en makkelijker vindbaar)

Optie 2: Skyblock open, survival economie aanpassen, minigames veranderen in aanbod(meer alleen, pvp, en makkelijker vindbaar)

Optie 3: Skyblock open, geen survival economie aanpassen, minigames dicht

Optie 4: Skyblock dicht, geen survival economie aanpassen, en minigames dicht

Optie 5: De server sluiten

 

Wanneer er zeer weinig stemmen zijn, ga ik overwegen de server te sluiten, de maps komen dan wel beschikbaar, en we zullen verdergaan in de modpacks

 

Ook wanneer er genoeg stemmen zijn, worden er modpacks servers geopend, om zo het aanbod van VexCraft te vergroten!

 

gallery/Knipsel